کفسازی دکوراتیو

کفسازی دکوراتیو

کفسازی دکوراتیو و همه چیز درباره ی آن

کفسازی دکوراتیو و همه چیز درباره ی آن

یکی از مهمترین مقوله ها در ارتباط با پروژه های ساخت و ساز کفسازی یا همان Flooring می‌باشد. به تمامی‌فعالیت های گوناگونی که بر روی سقف طبقه و یا سطح طبیعی زمین به منظور بهبود عملکرد فضا و کاربرد آن انجام میشود کفسازی می‌گویند. جهت مشاهده کفسابی انواع سنگ ها و بتن سخت کلیک کنید.

اجرای کفسازی اهمیت فراوانی دارد که باید درستی انجام شود. کفسازی مناسب نه تنها باعث زیبایی سطح شده بلکه دوام یک سطح را نیز افزایش می‌دهد. در نتیجه در صورتی مراحل کفسازی به درستی انجام نشود کیفیت نهایی پروژه را زیر سوال خواهد برد.و اما نکته ی مهم دیگر نوع کفسازی است که با توجه به کاربری کف نوع و جنس آن متفاوت خواهد بود.

به عنوان مثال کفسازی که در محیط هایی مانند سرویس های بهداشتی انجام می‌شود با کفسازی محیط داخلی متفاوت خواهد بود.
همانطور که متوجه شدید کفسازی انواع گوناگونی دارد که هر یک ویژگی ها و کاربرد های خاص خود را دارند.

نوعی از کفسازی که در این مقاله قصد پرداختن به آن را داریم کفسازی دکوراتیو می‌باشد. این نوع از کفسازی امروزه طرفداران زیادی دارد و بسیارند افرادی که این کفسازی زیبا را ترجیح می‌دهند. در ادامه با ما همراه باشید تا با کفسازی دکوراتیو و نکات مربوط به آن به طور کامل آشنا شوید.

اطلاعات بیشتر در مورد کفسازی دکوراتیو

در اول مطلب لازم است ما تمام مطالبی که شما باید در مورد بتن دکوراتیو بدانید را بیان کنیم و سپس به کفسازی دکوراتیو بپردازیم. پس با ما همراه شوید.

بتن دکوراتیو یا بتن استامپی، نوعی نقش و نگارکاری و رنگ‌آمیزی بر روی بتن آماده است؛ که با افزودن بسیاری از مواد اضافه مانند الیاف، روان کننده‌ها، سیمان‌ها و … تهیه می‌شود.

این مواد افزوده ممکن است نحوه اجرای بتن و کفسازی دکوراتیو را کاملا تغییر دهد. بهتر است بدانید کفسازی و بتن دکوراتیو مانند بتن ریزی معمولی است و تنها تفاوت آن دو در افزوده هارنر یا مواد سفت کننده به مواد دکوراتیو است.

مرحله بعد از بتن ریزی مرحله صیقل دادن و تراش دادن است که بعد از سفت شدن بتن صورت می‌گیرد و تمام برآمدگی‌های اضافی بتن را از بین می‌برد. در این مرحله ممکن است در بعضی قسمت‌ها بتن کنده شود که مرحله بعدی یعنی مواد لعاب دهنده و براق کننده آن‌ها را پوشش می‌دهند و از بین می‌برند. در آخرین مرحله اسیدشویی بتن و کفساز است که از همه آلودگی‌ها پاک می‌شود و ظاهری براق به خود می‌گیرد.

میتوان گفت بیشترین علت محبوبیت کفسازی دکوراتیو، به دلیل رنگ و لعاب و زیبایی آن است که این کفپوش ایجاد می‌کند و ظاهری زیبا به مکان مورد نظر می‌دهد. به همین دلیل است که به بتن دکوراتیو استامپی و یا منقش نیز، می گویند.

مشخصات کفسازی دکوراتیو چیست؟

مشخصات کفسازی دکوراتیو چیست؟

بتن های دکوراتیو که به بتن های استامپی و بتن های منقش معروف هستند یکی از انواع بتن ها هستند که در کفسازی دکوراتیو به کار می‌روند. همانطور که از نام این بتن ها مشخص است این بتن ها دارای مولفه های زیباشناسی هستند.

این بتن ها تمای ویژگی های مربوط به بتن را دارند؛ با این تفاوت که این ویژگی ها را با زیبای تلفیق می‌نمایید. پودر بتن های دکوراتیو قابلیت افزودنی انواع طیف رنگ ها و بافت های مختلف را دارند که از آنها در کاربرد های مختلف معماری استفاده می‌شود.

این بتن ها نخستین بار در دهه ی 70 میلادی شناخته شدند و مورد استفاده قرار گرفتند. از همان زمان تا به امروز کفسازی دکوراتیو یکی از پرطرفدار ترین کفسازی ها بوده است و در محل های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یکی دیگر از نکات مهم کفسازی دکوراتیو این است که در فرایند تولید این بتن ها از مواد افزودنی خاصی استفاده می‌شود و این مواد افزودنی نحوه ی اجرای بتن دکوراتیو را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در قسمت های بعدی شما را با مراحل و نحوه ی اجرای کفسازی دکوراتیو به طور کامل آشنا خواهیم کرد.

انواع سبک های کفسازی دکوراتیو

انواع سبک های کفسازی دکوراتیو

همانطور که در قسمت قبل گفته شد برای اجرای پروژه ی کفسازی دکوراتیو به انواع بتن های دکوراتیو نیاز خواهیم داشت. و اما بتن های دکوراتیو که در کفسازی دکوراتیو استفاده میشوند انواع و اقسام گوناگونی دارند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

  1. پوشش رنگی بتن:

نوع اول از سبک های کفسازی بتن پوشش رنگی بتن است که بسیار متداول می‌باشد. در این روش سطح بتن را با استفاده از رنگ های خاص رنگ آمیزی کرده و بتن های رنگی و دکوراتیو را تشکیل می‌دهند. از ویژگی های آن می‌توان به مواردی مانند: عدم واکنش قلیایی، مقاوم در برابر، سایش و نور آفتاب اشاره کرد.

  1. بتن های استامپی یا همان مهر خورده:

بتن های مهر خورده معمولا در سطوح افقی و صاف استفاده می‌شود. اجرای این روش همانند مهر زدن بر روی سطوح انجام می‌شود و زیبایی بالایی دارد. این بتن ها مقرون به صرفه بوده و همچنین برای مناطقی که تغییر آب و هوایی زیادی در آنها وجود دارد استفاده می‌شوند.

  1. بتن ها با رنگ داخلی

بتن هایی که دارای رنگدانه های مصنوعی باشند به بتن با رنگ داخل معروف هستند که در طیف گسترده ای از رنگ ها موجود می‌باشند. این بتن ها به مرور زمان و با قرار گرفتن در مقابل نور تغییر رنگ کمی‌داشته و مقاومت بالایی دارند.

  1. بتن های الگو دار با همان استنسیل

از این روش می‌توان هم برای بتن های تازه و هم در بتن های قدیمی‌استفاده کرد. روش کار بدین صورت است که یک لایه بتنی نازک بر روی بتن سخت کار می‌شود. این کار توسط رولر انجام می‌شود و تعداد دفعات عبور این رولر عمق طرح را تعیین می‌نماید.

  1. بتن های رنگ شده با اسید

از این روش می‌توان در مناطق با ترافیک سنگین، کف آشپزخانه، هال و یا بر روی سطح بتن های قدیمی‌استفاده کرد. برای این کار رنگ اسیدی، آب و نمک غیر عالی به سطح بتن نفوذ می‌کنند و به مرور نیز رنگ آن کمرنگ نخواهد شد.

انواع سبک‌ها

در بالا شما با انواع سبک‌های بتن دکوراتیو آشنا شدید و دانستید که هر کدام برای چه مکان‌هایی انجام می‌‍شوند و چه مزایایی دارند. اما بهتر است بدانید روی همه این بتن‌ها موادی اضافه می‌خورد که روکش نام دارد. روکش سیمان پلیمر یا به عبارتی دیگر pco ترکیبی از سیمان، سنگدانه و رزین‌های پیوند پلیمر است.

این روکش‌ها بر روی سطح تمامی‌بتن‌ها کشیده می‌شوند و تمامی‌منافذ باز شده و قدیمی‌را که ممکن است دچار ایراد شوند می‌پوشاند و از ورقه ورقه شدن و پوسیدگی آن‌ها تا حد امکان جلوگیری می‌کنند.

در این کار از کاغذ استنسیل به عنوان الگو استفاده می‌شود تا از میزان نفوذ مواد شیمیایی و از بین بردن بتن جلوگیری شود. مزایایی که این روکش‌ها می‌توانند داشته باشند مقاومت در برابر هر نوع تغییرات جوی و آب و هوایی است و همچنین این روکش‌ها موجب دوام بالای بتن‌ها نیز می‌شوند.

موارد کاربرد کفسازی دکوراتیو

در قسمت قبل با کفسازی دکوراتیو آشنا شدید و اما حال می‌خواهیم بگوییم روش های کفسازی دکوراتیو چه کاربرد هایی دارند و در چه محل هایی از آنها استفاده می‌شود؟
بتن های دکوراتیو یا همان منقش معمولا در معماری فضا سازی خارجی استفاده می‌شوند.

این بتن ها به دلیل مقاومت بالایی که در برابر شرایط جوی مانند سرما و گرما دارند گزینه ی مناسبی برای استفاده در فضا سازی خارجی هستند. همچنین این بتن ها قابل شستشو بوده و هیچ گونه محدودیتی برای استفاده در فضا های گوناگون نخواهند داشت. از جمله موارد کاربرد کفسازی دکوراتیو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده از کفسازی دکوراتیو در فضای بیرونی ویلا ها
  • کفسازی محوطه های مراکز تفریحی به علت تنوع طرح و رنگ بتن دکوراتیو
  • استفاده از این کفسازی ها در پیاده رو ها و معابر عبور و مرور
  • کفسازی محوطه های بیرونی استخر ها
  • استفاده از این کفپوش ها در رمپ ها ورودی به علت جلوگیری از لغزندگی
  • کفسازی دکوراتیو در فضاهای عمومی‌و پارک ها

در این قسمت شما را با کاربرد های بتن دکوراتیو در کفسازی آشنا کردیم. و اما لازم به ذکر است این بتن ها علاوه بر کفسازی کاربرد های دیگری مانند: ساخت دیوار های تزیینی، نما های مدرن و مینیمال، ساخت المان های دکوراتیو، ساخت گلدان های بتنی، ساخت کانتر و ظرف شویی در آشپزخانه ها و… نیز دارند.

بررسی مزیت های کفسازی دکوراتیو

Black and Yellow Modern Construction Company Flyer

دانستن مزیت های یک روش می‌تواند به شما برای انتخاب و یا عدم انتخاب آن سیستم کفسازی کمک کند. در ارتباط با مزیت های کفسازی دکوراتیو باید بگوییم که این روش در عین زیبایی و چشم نوازی مقاومت بالایی نیز دارد. در این قسمت به مهمترین مزایای استفاده از روش کفسازی دکوراتیو در مقایسه با سایر روش ها اشاره کرده ایم:

  1. ظاهر زیبا و چشم نواز مناسب در اجرای پروژه های مسکونی، تفریحی، تجاری و…
  2. سرعت اجرای بالا در اجرای کفسازی دکوراتیو
  3. قابلیت اجرا با مرحله ی بتن ریزی کف به صورت همزمان و کاهش هزینه های مربوطه
  4. یکپارچه بودن و پوسته پوسته نشدن بتن
  5. مقاومت و استحکام بالا در مقابل ضربه های وارد شده
  6. نفوذ پذیری پایین و در نتیجه افزایش طول عمر
  7. عدن لق شدن و تغییر سایز به مرور زمان به دلیل همگن شدن بتن دکوراتیو با لایه های زیرین
  8. لغزنده و سر نبودن بتن های دکوراتیو
  9. مقاوم بودن در مقابل شرایطی مانند زلزله و یا سایر تنش های کششی
  10. مناسب و مقرون به صرفه بودن با توجه به ویژگی های موجود
  11. قابلیت رنگ آمیزی های گوناگون با توجه به دکوراسیون و معماری پروژه
  12. بالا بودن مقاومت سایشی بتن دکوراتیو به علت استفاده از هاردنر مخصوص
  13. کفسازی دکوراتیو به غیر از زیبایی که به مراکز و مکان‌های مختلف می‌دهد، می‌تواند دارای مزایای دیگری باشد که این بتن ریزی را از دیگر بتن ریزی‌ها مجزا نموده است. مزایایی که بتن دکوراتیو از آن برخوردار است را باید چنین بیان کنیم:
    • این بتن قابل استفاده در انواع مکان‌ها همچون پیاده رو‌ها، خیابان ها، مراکز تجاری و … است.
    • قابلیت این بتن در این است که پوسته پوسته می‌شود و از هم جدا نمی‌شود که میتوان گفت یکی از مهم‌ترین مزایا به شما می‌رود و عمر بتن را بالا میبرد.
    • به دلیل حالت پرس مانند این بتن در مقابل شرایط بد جوی و تغییرات آن بسیار مقاوم بوده و در مقابل فشار مانند ضربه گیر عمل می‌کند.
    • کفپوش‌های دکوراتیو با وجود زیبایی و مقاومت و دوام بالا دارای قیمتی مقرون به صرفه و مناسب هستند که موجب شده است تا انتخابی مناسب برای انواع مکان‌ها باشند.

معایب کفسازی دکوراتیو چیست؟

در قسمت قبل با مزیت های کفسازی دکوراتیو آشنا شدیم و اما حال این سوال مطرح می‌شود که آیا کفسازی دکوراتیو معایبی نیز دارد؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که کفسازی دکوراتیو به طور کلی دارای معایب و مشکلات نمی‌باشد.

و اما یکی از موضوعاتی که شاید بتوان از آن به عنوان معایب کفسازی دکوراتیو یاد کرد سطوح زیرسازی دشوار برای کفسازی دکوراتیو است. برای اجرای کفسازی دکوراتیو نیاز به ساییدن، صیقل دادن و به کار بردن اسید های مخصوص خواهی داشت. اگرچه این موضوعات برای سایر سطوح نیز می‌بایست انجام شود؛ اما برخی از آن به عنوان معایب کفسازی دکوراتیو یاد می‌کنند.

مراحل اجرا کفسازی دکوراتیو

مراحل اجرا کفسازی دکوراتیو

تا به اینجا با انواع بتن های دکوراتیو، کاربردها و مزایای کفسازی دکوراتیو آشنا شدید؛ حال در این قسمت قصد داریم شما را با مراحل اجرا و تجهیزات کفسازی دکوراتیو آشنا کنیم. نحوه ی اجرای کفسازی دکوراتیو با توجه به نوع و مواد افزودنی موجود در آن ممکن است متفاوت باشد. و اما در ادامه شما را با متداول ترین مراحل کفسازی دکوراتیو آشنا خواهیم کرد.

مرحله اول: مرحله ی اول آماده سازی بستر و بتن ریزی می‌باشد. بتن ها در روش دکوراتیو عیاری بین 300 تا 350 دارند که با استفاده از الیاف های مسلح شده و میلگرد بر روی بستر به صورت فلت و یا شیب دار پهن می‌شوند.

مرحله دوم: در مرحله دوم قبل از رسیدن بتن به گیرش اولیه، پودر سخت کننده را به حالت خشکه پاش بر روی بتن پخش می‌کنند.

مرحله سوم: پس از اینکه پودر سخت کننده بر روی بتن پاشیده شد برای اینکه ملات این پودر به قالب های استامپی نچسبد؛ یک لایه ریلز (رها ساز) بر روی بستر بتن می‌ریزند. به ازای هر متر مربع 200 گرم از پودر رها ساز استفاده می‌شود.

مرحله چهارم: این مرحله قالب زنی نام دارد که برای آن از قالب های پلی یورتان استفاده می‌شود. نیرو های متخصص برای رسیدن به طرح های مدنظر از این قالب ها استفاده می‌کنند.

مرحله پنجم: پس از اینکه طرح نهایی انتخاب و برش داده شد؛ برای جلوگیری از ترک های احتمالی به وسیله ی واتر جت سطح کار و ریلز باقی مانده را شستشو می‌دهیم.

مرحله نهایی: در مرحله ی آخر نوبت به سیلر براق کننده می‌رسد که با استفاده از غلطک بر رویی سطح کار پخش می‌شود. با اتمام این مرحله سطحی براق، درخشان و بدون هیچ گونه منافذ خواهید داشت.

در این مقاله شما را با به طور کامل با کفسازی دکوراتیو و نکات مربوط به آن آشنا کردیم. حال در صورتی که علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص هستید و یا می‌خواهید بدانید بهترین گزینه ها برای کفسازی سوله های صنعتی کدامند؟، می‌توانید با شماره های ما تماس گرفته و از کارشناسان نانو بتن آیریک کمک بگیرید.

اصول و شرایط اجرای کفسازی دکوراتیو

اصول و شرایط اجرای کفسازی دکوراتیو

اجرای کفسازی دکوراتیو یک فرایند مهم و پیچیده است که نیازمند رعایت اصول و مراحل مشخصی است. در زیر به برخی از اصول اجرای کفسازی دکوراتیو اشاره خواهیم داشت:

1. آماده سازی سطح

قبل از شروع کار، سطح کف باید به طور کامل آماده شود. این شامل تمیزکاری سطح، برطرف کردن هر گونه نقص و ناهمواری و نصب یا اصلاح هر گونه سیستم زیرسازی است.

2. انتخاب مواد مناسب

برای کفسازی دکوراتیو، انتخاب مواد با کیفیت و مناسب بسیار مهم است. از موادی مانند سرامیک، سنگ، چوب، و یا کفپوش های وینیلی و لمینیت می‌توان استفاده کرد. مواد باید با توجه به نیازها و سبک دکوراسیون انتخاب شوند.

3. نصب و نایلون کردن

پس از آماده سازی سطح، مواد انتخاب شده برای کفسازی باید به صورت صحیح نصب شوند. این شامل استفاده از چسب و ابزار مناسب برای نصب سرامیک، سنگ و چوب است. همچنین، در صورت نیاز، نایلون کردن سطح با استفاده از لایه های محافظ مناسب انجام می‌شود.

4. پایان دهی و فینیشینگ

پس از نصب مواد، لازم است که پایان دهی و فینیشینگ کار صورت گیرد. این شامل مرحله چسباندن و تراشیدن در صورت نیاز، پاکسازی سطح، و استفاده از رنگ یا پوشش محافظ برای حفظ و زیبایی کف است.

5. مراقبت و نگهداری

برای حفظ طول عمر و زیبایی کفسازی دکوراتیو، نگهداری منظم و مراقبت از سطح کف بسیار مهم است. این شامل تمیزکاری منظم با مواد مناسب، جلوگیری از خراشیدگی و ضربه ها و استفاده مطلوب از محصولات نگهدارنده است. با رعایت این اصول، می‌توانید یک کفسازی دکوراتیو با کیفیت و زیبا داشته باشید. همچنین، در هنگام اجرای کفسازی دکوراتیو، توصیه می‌شود با کارشناسان مجرب و متخصص همکاری کنید تا نتیجه نهایی به تمامیت و تطابق با طرح و انتظارات شما برسد.

قیمت و هزینه کفسازی دکوراتیو

قیمت و هزینه کفسازی دکوراتیو

هزینه کفسازی دکوراتیو به عوامل متعددی بستگی دارد، از جمله:

  1. متراژ: هزینه کفسازی بر اساس متراژ سطحی که باید پوشانده شود، تعیین می‌شود. هرچه متراژ بیشتر باشد، هزینه بیشتری باید در نظر گرفته شود.
  2. نوع مواد: انتخاب مواد کفسازی دکوراتیو نقش مهمی‌در تعیین هزینه دارد. مواد با کیفیت و لوکس تر، معمولاً هزینه بیشتری دارند. همچنین مواد انتخاب شده بر اساس نوع و برند، می‌توانند بر روی هزینه تأثیر بگذارند.
  3. پیچیدگی طرح: اگر طرح کفسازی دکوراتیو شامل الگوها، طرح های هندسی پیچیده یا اجزای مختلف باشد، هزینه آن معمولاً بیشتر است. زیرا نیاز به مهارت و زمان بیشتری برای اجرا دارد.
  4. شرایط سطح: وجود نقص ها، ناهمواری ها و مشکلات مربوط به سطح کف قبل از کفسازی، ممکن است نیازمند آماده سازی و تعمیرات قبلی باشد که می‌تواند به هزینه کفسازی اضافه شود.
  5. هزینه نیروی انسانی: در صورت استفاده از نیروی کار حرفه ای و متخصص برای اجرای کفسازی، هزینه بیشتری برای پرداخت به آنها لازم است.
  6. هزینه تجهیزات و ابزارها: استفاده از تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز برای اجرای کفسازی، نیازمند هزینه خرید یا اجاره آنها است.
  7. شرکت اجراکننده: شرکت یا پیمانکاری که کفسازی را انجام می‌دهد، ممکن است هزینه های متفاوتی داشته باشد. بسته به تخصص و شهرت شرکت، هزینه ها متفاوت خواهد بود.

به طور کلی، هزینه کفسازی دکوراتیو متغیر است و بستگی به عوامل فوق دارد. برای برآورد هزینه دقیق، توصیه می‌شود با تعدادی از شرکت ها و پیمانکاران متخصص در این زمینه مشاوره و قیمت گرفته شود.

مواد و متریال کفسازی دکوراتیو

برای کفسازی دکوراتیو، می‌توانید از متریال های متنوعی استفاده کنید. در زیر، چند نمونه از متریال های رایج برای کفسازی دکوراتیو ذکر شده است:

  1. سرامیک و پلاک های سرامیکی: سرامیک ها و پلاک های سرامیکی، گزینه ی محبوبی برای کفسازی دکوراتیو هستند. آنها در طرح ها و رنگ های متنوعی در دسترس هستند و می‌توانند طرح و استایل شما را تا حد زیادی بهبود دهند.
  2. سنگ طبیعی: سنگ های طبیعی مانند مرمر، گرانیت، تراورتن و سنگ سنتتیک، جزو متریال هایی هستند که برای کفسازی دکوراتیو مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سنگ ها، طرح ها و رنگ های زیادی دارند و می‌توانند ظاهر لوکس و زیبایی را به فضا ببخشند.
  3. پارکت: پارکت، نوعی کفپوش چوبی است که به صورت تیرچه های چوبی نصب می‌شود. طرح های مختلفی در این متریال وجود دارد که می‌تواند ظاهر طبیعی و گرمی‌به اتاق دهد.
  4. لمینیت: لمینیت نوعی کفپوش مصنوعی است که به طور معمول با چوب ساخته می‌شود. طرح های متنوعی در این متریال وجود دارد و می‌تواند جایگزینی مناسب و مقرون به صرفه برای چوب باشد.
  5. کفپوش وینیل: کفپوش وینیل نوعی کفپوش ساخته شده از مواد پلاستیکی است. این متریال مقاوم در برابر رطوبت و ضربه است و در طرح ها و رنگ های متنوعی در دسترس است.

کف سازی دکوراتیو برای چه محیط هایی است؟

کفسازی دکوراتیو مناسب برای انواع محیط های داخلی و خارجی است و می‌توان در مکان های مختلف از آن استفاده کرد. این نوع کفسازی به طراحی و زیبایی محیط کمک می‌کند و به عنوان یک عنصر دکوراتیو مهم شناخته می‌شود. در زیر به برخی از محیط هایی که کفسازی دکوراتیو در آنها مناسب است، را بررسی می‌کنیم:

  1. منازل و ویلاها: کفسازی دکوراتیو می‌تواند در فضاهای داخلی و خارجی منازل و ویلاها انجام شود. از جمله کفسازی در سالن ها، اتاق ها، حیاط ها، تراس ها و فضاهای پیرامونی.
  2. رستوران ها و کافه ها: کفسازی دکوراتیو در رستوران ها و کافه ها برای ایجاد یک محیط شیک و مدرن بسیار مناسب است. می‌توان از طرح ها و الگوهای مختلف در این مکان ها استفاده کرده و جلوه ی خاصی را برای مشتریان ایجاد کرد.
  3. هتل ها و مجتمع های رفاهی: در هتل ها و مجتمع های رفاهی معمولاً از کفسازی دکوراتیو استفاده می‌شود تا فضا را زیبا و جذاب کند. از جمله کفسازی در لابی، رستوران ها، سوییت ها و مناطق عمومی.
  4. مغازه ها و نمایشگاه ها: کفسازی دکوراتیو می‌تواند در مغازه ها و نمایشگاه ها از جمله فروشگاه ها، سالن های نمایشگاهی و فضاهای تجاری مورد استفاده قرار گیرد. با استفاده از الگوها و طرح های خلاقانه، محیط را جذاب و فریبنده کند.
  5. محل کار و دفاتر: کفسازی دکوراتیو می‌تواند در محیط کار و دفاتر نیز استفاده شود تا فضا را مدرن و شیک کند. به عنوان مثال در اتاق های کنفرانس، سالن های انتظار و فضاهای اجتماعی.

شکل ظاهری کفسازی دکوراتیو غیر طبیعی و زشت است؟

شکل ظاهری کفسازی دکوراتیو غیر طبیعی و زشت است؟

یکی از انواع روش ‌های کفسازی، کفسازی دکوراتیو است بسیاری از افراد زمانی که می‌خواهند این کفسازی را انجام دهند با این سوال که آیا کفسازی دکوراتیو غیر طبیعی و زشت است؟ رو به رو می‌‌شوند و به دنبال پاسخ این سوال می‌گردند.

لازم است بدانید که بتن شکل ظاهری طبیعی دارد چرا که طرح ‌های مختلف و جالبی می‌تواند در کفسازی دکوراتیو به واسطه انواع مواد مختلفی چون چوب، سنگ، آجر و… اجرا شود. همچنین برای قالب ‌گیری نیز از روش ‌های استفاده می‌‌کنند که این قالب گیری کاملاً طبیعی و عادی می‌باشد. در کنار تمامی‌این موارد پیمانکارانی که کفسازی دکوراتیو را انجام می‌‌دهند برای ایجاد رنگ‌ های طبیعی نیز سعی می‌کند از موادی با کیفیت و نسبتاً طبیعی همچون سخت کننده‌ های بتن رنگی، ریلیز و… استفاده نمایند.

 به طور کلی می‌توان گفت که کفسازی دکوراتیو به علت یکپارچه و یکدست بودن مواد آن می‌تواند نقوش و شکل ‌های مختلف طبیعی را به نمایش بگذارد و زمانی که از این روش برای کف سازی استفاده می‌شود، می‌‌توان گفت همه چیز طبیعی و عادی است.

 پس اگر نگران این هستید با کفسازی دکوراتیو شکل ظاهری فضای شما غیر عادی و زشت شود لازم است با زبان ساده بگوییم که خیالتان از این بابت راحت باشد. چرا که کف سازی دکوراتیو علاوه بر اینکه  کیفیت کف سازه را افزایش می‌دهد، باعث می‌شود که در طولانی مدت هیچ نوع پوسیدگی و خرابی رخ ندهد و همچنین همه چیز زیبا و طبیعی باشد.

دوام و ماندگاری این کفسازی چقدر است؟

دوام و ماندگاری این کفسازی چقدر است؟

کفسازی دکوراتیو به جهت وجود مواد با کیفیت و با دوام می‌تواند طول عمر مفیدی داشته باشد. توجه داشته باشید زمانی که شما به صورت مناسب از کفسازی دکوراتیو نگهداری می‌کنید و یا در زمان‌ هایی که در معرض شرایط آب و هوایی مختلف قرار می‌گیرد، می‌تواند به راحتی برای چند دهه دوام بیاورد. دلیل اصلی که باعث دوام و ماندگاری این نوع از کفسازی می‌شود  استفاده از موادی به نام سخت کننده بتن است که باعث می‌‌شود بتن مقاومت بیشتری داشته باشد و در برابر آب و هوا های مختلف مقاومت بیشتری از خود نشان دهد.

 بسیاری از پیمانکاران که در کار خود حرفه‌ ای هستند نیز برای اینکه بتن بتواند در برابر سایش و ضربه مقاومت بیشتری از خود نشان دهد و طول عمر مفیدتری نیز داشته باشد از یک لایه سیلر که محافظ کننده بتن است، استفاده می‌کنند.‌ در نتیجه می‌توان گفت شخصی که کفسازی دکوراتیو را انجام می‌‌دهد بر روی کیفیت و دوام کفسازی دکوراتیو اهمیت زیادی دارد.

چرا کفسازی دکوراتیو بهترین انتخاب برای کفسازی است؟

چرا کفسازی دکوراتیو بهترین انتخاب برای کفسازی است؟

روش‌ های مختلفی برای کفسازی وجود دارد که شما می‌‌توانید از تمامی این روش‌ ها استفاده کنید، اما مقایسه ‌ها و بررسی‌ هایی که صورت گرفته نشان داده است که کفسازی دکوراتیو یکی از بهترین گزینه ‌ها برای کفسازی محسوب می‌شود. از دلایل اصلی که باعث شده است این نوع کفسازی جز بهترین انتخابات باشد، می‌‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • طول عمر مفیدتری خواهد داشت.
  • نیاز به نگهداری کمتری دارد.
  • جذابیت بیشتری به کف سازه خواهد داد و شکل ظاهری زیبایی دارد.
  • در برابر هر نوع آب و هوایی مقاومت بیشتری از خود نشان می‌‌دهد.

ایده‌ های نوآورانه برای کفسازی دکوراتیو

ایده‌ های نوآورانه برای کفسازی دکوراتیو

کفسازی دکوراتیو

در دنیای طراحی داخلی و دکوراسیون، کفسازی یکی از عوامل اساسی برای ایجاد جلوه‌ ای منحصر به فرد و زیبا در فضا ها است. با گذشت زمان، روش‌ ها و مواد مورد استفاده در کفپوش ها به شدت تکامل یافته و امکاناتی برای خلق طرح‌ ها و الگو های متنوع و جذاب ارائه شده است. اما آیا ایده‌ های نوین دیگری برای کفسازی دکوراتیو وجود دارد که به زیبایی و کارآمدی فضاها افزوده شوند؟ در ادامه  به بررسی چند ایده‌ ی جذاب و نوآورانه برای کفسازی دکوراتیو خواهیم پرداخت.

  • کفپوش ‌های سه بعدی

کفپوش ‌های سه بعدی یکی از جدیدترین روند‌ها در دنیای دکوراسیون است. این نوع کفپوش ‌ها با الهام از هنرهای مختلف مانند سنگ‌ تراشی، بافت‌ های پارچه و حتی طرح‌ های هنری، جلوه‌ ای منحصر به فرد و عمقی به فضاها اضافه می‌‌کنند. از آن جایی که این کفپوش ‌ها بر اساس طرح ‌های سه بعدی ساخته می‌‌شوند، ایجاد احساس عمق و بعد در فضاها به راحتی ممکن است و به فضاها زیبایی و جذابیت بیشتری ببخشد.

  • استفاده از مواد بازیافتی

استفاده از مواد بازیافتی

کفسازی دکوراتیو

محیط زیست و پایداری امروزه یکی از مسائل مهم در طراحی داخلی است. بنابراین، استفاده از مواد بازیافتی و دوستدار محیط زیست در کفسازی دکوراتیو می‌‌تواند یک راهکار نوین باشد. موادی مانند چوب بازیافتی، پوسته های میوه، شیشه‌ های بازیافتی و حتی زباله های صنعتی می‌‌توانند به عنوان مواد اولیه برای کفپوش ها استفاده شوند. این ایده علاوه بر ایجاد جلوه‌ ای منحصر به فرد، به حفظ محیط زیست نیز کمک می‌‌کند.

  • کفپوش‌ های نورانی

اخیرا، کفپوش ‌هایی که قابلیت تاباندن نور را دارند، مورد توجه طراحان و معماران قرار گرفته‌ اند. این نوع کفپوش‌ ها معمولا از مواد شفاف یا نیمه شفاف تهیه می‌‌شوند که به نور محیط اجازه می‌‌دهند که از زیر آن ها عبور کند و فضای باز و پر نور ایجاد کند. علاوه بر این، این کفپوش ‌ها می‌‌توانند با استفاده از تکنولوژی LED نیز تجهیز شوند تا در شب‌ ها یا در مکان‌ های کم نور، جلوه‌ ی نورانی خاصی به فضا ببخشند.

  • کفپوش‌ های خنک کننده

کفپوش‌ های خنک کننده

کفسازی دکوراتیو

در مناطقی که دارای آب و هوای گرم و خشک هستند، استفاده از کفپوش‌ های خنک کننده می‌‌تواند یک گزینه عالی باشد. این نوع کفپوش ‌ها معمولا از موادی مانند سرامیک یا سنگ طبیعی ساخته می‌‌شوند که دارای خاصیت انتقال حرارت کمی هستند. این ویژگی‌ ها باعث می‌‌شود که کفپوش‌ ها در معرض نور مستقیم خورشید قرار گرفته و در نتیجه، فضای داخلی را خنک نگه دارند.

  • مراحل تعمیر و نگهداری کفسازی دکوراتیو

کفسازی دکوراتیو یکی از جنبه‌ های مهم در طراحی داخلی است که زیبایی و استحکام فضا را بهبود می‌‌بخشد. اما، همانطور که هر سازه‌ ای نیاز به نگهداری و تعمیر دارد، کفسازی دکوراتیو هم از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه، مراحل تعمیر و نگهداری کفسازی دکوراتیو را به طور جامع بررسی خواهیم کرد:

  • بررسی وضعیت کلی کف

قبل از هر چیز، لازم است که وضعیت کلی کفسازی دکوراتیو را بررسی کنید. اگر ترک‌ ها، خراش‌ ها یا آسیب‌ های دیگر مشاهده می‌‌شود، باید اقدامات لازم را برای تعمیر آنها انجام دهید.

  • پاکسازی سطح

پاکسازی سطح

کفسازی دکوراتیو

قبل از هر گونه تعمیرات یا رنگ ‌آمیزی، سطح کفسازی را به دقت پاکسازی کنید. برای این کار از مواد شوینده مناسب و دستمال ‌های نرم استفاده کنید تا کف را از هر گونه ذرات و آلاینده های موجود پاک کنید.

  • تعمیر ترک‌ ها و خراش‌ ها

اگر ترک‌ ها یا خراش‌هایی در سطح کفسازی وجود دارد، ابتدا باید آنها را تعمیر کنید. برای تعمیر ترک‌ها از مواد ترمیم کننده و پرکننده مناسب استفاده کنید و پس از خشک شدن، سطح را صیقل دهید.

  • جایگزینی قسمت ‌های آسیب‌ دیده

جایگزینی قسمت ‌های آسیب‌ دیده

کفسازی دکوراتیو

در صورتی که قسمت‌ های آسیب‌ دیده از کفسازی دکوراتیو غیر قابل تعمیر باشند، لازم است که آن قسمت ‌ها را جایگزین کنید. این اقدام ممکن است نیاز به مهارت‌ های ویژه داشته باشد، بنابراین در صورت لزوم از کمک تکنسین‌ های ماهر استفاده کنید.

  • رنگ‌ آمیزی مجدد

در صورتی که کفسازی دکوراتیو نیاز به رنگ‌ آمیزی دوباره دارد، از رنگ‌ ها و محصولات مرغوب استفاده کنید. پیش از انجام رنگ ‌آمیزی، سطح را به دقت آماده کنید و از استفاده از رنگ ‌های متناسب و مطابق با طراحی محیط اطمینان حاصل کنید.

  • استفاده از مواد نگهدارنده

پس از انجام تعمیرات و رنگ ‌آمیزی، از مواد نگهدارنده و محافظت ‌کننده برای حفظ وضعیت کفسازی دکوراتیو استفاده کنید. این مواد می‌‌توانند از فرسایش، آسیب‌ های ناشی از رطوبت و خشکی و سایر عوامل خارجی محافظت کنند.

  • مراقبت و نگهداری دوره‌ ای

برای حفظ زیبایی و استحکام کفسازی دکوراتیو، لازم است که مراقبت و نگهداری دوره‌ ای انجام شود. این شامل پاکسازی منظم، جلوگیری از آسیب‌ های مکانیکی و استفاده متناسب از مواد شوینده و نگهدارنده می‌‌شود.

با رعایت مراحل فوق، می‌‌توانید کفسازی دکوراتیو خود را به بهترین شکل ممکن حفظ کنید.

پاسخ دهیدآدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده است * نام شما