توضیح در مورد چسب های ساختمانی:
ما در این مقاله از نانو بتن آیریک قصد داریم شما را با چسب های ساختمانی آشنا کنیم. با توجه به ویژگی چسب های ساختمانی میتوان گفت این محصول از پرکاربرد ترین ابزارهای ساختمانی به شمار میرود. پیش از خرید این محصول میبایست اطلاعات کافی در مورد انواع مختلف آن و همچنین نوع کارایی این محصول داشته باشید.
انواع چسب های ساختمانی:
همانطور که گفته شد چسب های ساختمانی از پر کاربردترین مصالح ساختمانی محسوب میگردند. میتوان گفت در زندگی روزمره ما نیز نقش به سزایی را ایفا میکنند. این نوع محصول با توجه به نوع کاربردی آن در جهت اتصال قطعات ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول در انواع مختلفی تولید میشود. از انواع چسب های ساختمانی میتوان به:
چسب کاشی ، خمیری ، سرامیک ، پلیمری ، اپوکسی، چسب مایع ضد آب بتن ، چسب ساختمانی رزین اشاره کرد.
کاربرد و ویژگی های انواع چسب های ساختمانی:
در این بخش به بررسی کاربرد انواع چسب های ساختمانی خواهیم پرداخت. چسب های ساختمانی با توجه به ساختار شیمیایی و قابلیت هایی که دارا میباشند بسته به نیاز، در قسمت های مختلف ساختمانی استفاده میشود. در ادامه به بررسی مختصری از کاربرد و ویژگی های آن ها میپردازیم.
-
چسب پلیمری :
تولید چسب پلیمری طی فرآیند مصنوعی صورت میگیرد. این محصول از قدرت چسبندگی بالایی بهره مند است. دارای انعطاف پذیری بالا و همچنین قابلیت تحمل بارهای ساختمانی میباشد. از جمله موارد کاربردی این محصول میتوان به کف سازی با متریال های مختلف از جمله: چوب، چسباندن سرامیک و کاشی به دیوار، آماده سازی و اجرای سقف های کاذب اشاره کرد. از دیگر ویژگی های این نوع چسب میتوان به میزان عکس العملی که ساختار مولکولی آن نسبت به گرما نشان میدهد ، اشاره کرد.
-
چسب ساختمانی رزین :
چسب های ساختمانی رزین در طی فرآیندهایی به صورت: اسپری، پودر، مایع و امولسیون تهیه و تولید میگردند. از ویژگی های منحصر به فرد این محصول میتوان به قابلیت اتصال فوق العاده بالای آن اشاره کرد. از این نوع محصول در موارد کامپوزیت و کامپومر بهره می برند. از کاربردهای این نوع محصول میتوان به بهره گرفتن از آن در اتصال مصالح ساختمانی مختلفی همچون : شیشه، سرامیک، فلز و چوب اشاره کرد. از دیگر ویژگیهای این محصول می توان به مقاومت بالای آن نسبت به ریز نشت باکتریایی اشاره کرد.
-
چسب اپوکسی:
کاربرد این نوع از چسب های ساختمانی در طیف وسیعی از فرآیندهای ساخت و ساز به چشم میخورد. از ویژگی های بارز این محصول میتوان به :
- قدرت چسبندگی بالای آن
- مقاومت بالا در مقابل محیط های شیمیایی
- تحمل بالا در مقابل فشار بار های ساختمانی اشاره کرد. این محصول به دو صورت، یک جزئی و دو جزئی تولید میگردد.
-
چسب خمیری:
برای غلظت دادن به این نوع چسب های ساختمانی و ایجاد حالت خمیری، در ساختار آن از مجموعه از عناصر استفاده میگردد. عناصر تشکیل دهنده ای که در ساخت این نوع چسب به کار میرود امولسیون و مواد معدنی ویژه میباشد. این امر سبب بالا بردن مقاومت این محصول در برابر رطوبت و فشار بارهای ساختمانی میشود. از کاربرد های بارز این محصول می توان به : استفاده از آن در جهت اتصال کاشی و سرامیک در محیط هایی که دارای رطوبت بالایی هستند، مانند: سرویس بهداشتی و حمام اشاره کرد.
-
چسب سرامیکی و کاشی:
در جهت اتصال سرامیک و کاشی به دیوار از لایه نازکی از موادی که متشکل از سیمان و شن و ماسه باشد، بهره میگیرند. که این امر هزینه های زیادی را برای ساختمان ساز به همراه دارد. چسب سرامیک و کاشی به صورت پودر هایی میباشند، که با مخلوط کردن آن ها به همراه موادی، آماده برای کار میشوند. استفاده از چسب های ساختمانی کاشی و سرامیک ، سبب کاهش هزینه های نصب کاشی و سرامیک میگردد. همچنین باعث افزایش سرعت کار شما در امر نصب کاشی و سرامیک میشود. این نوع چسب ها اغلب به رنگ های سفید و خاکستری هستند.
-
چسب مایع ضد آب بتن :
کاربر چسب بتن چیست؟ از این نوع از چسب های ساختمانی برای مکان هایی که نیاز به مقاومت در برابر: مواد شیمیایی، آب و سایش دارند، بهره میگیرند. لازم به ذکر است از این نوع محصول در جهت بهبود خصوصیات ملات های سیمانی برای نصب کاشی نیز استفاده میگردد. از ویژگی های بارز این محصول میتوان به :
- پایداری در برابر ضربه
- تغییرات دمایی
- آب بندی
- بهبود انعطاف پذیری
- افزایش چسبندگی
- مقاومت شیمیایی و… اشاره کرد.
نکات مهم در انتخاب چسب های ساختمانی:
در زمان انتخاب چسب های ساختمانی باید چند نکته مهم را مد نظر قرار دهید. در وهلهی اول باید به این نکته توجه کرد که، چسب مورد نظر ما در جهت چسباندن چه سطوحی مورد استفاده قرار میگیرد. در نتیجه با توجه به متریال سطوح مورد نظر این محصول را تهیه نمایید. به این علت که هر یک از سطوح از جمله: سنگ ، شیشه، بتن و… دارای ویژگی های خاصی هستند، که باید به آن ها توجه کرد.
دومین نکته که باید به آن دقت کنید، نوع کاربری این محصول میباشد. با توجه به نوع کاربری آن، و مشخص کردن موارد استفاده از این چسب به عنوان درزگیر یا چسباندن ، می توانید بهترین انتخاب را انجام دهید.
سومین نکته توجه به مواد و متریال های ساختاری آن میباشد. که در زمان انتخاب این محصول باید به آن توجه کرد. به عنوان مثال: برای سطوح سنگی و سیمانی چسب های سیلیکونی گزینه مناسبی نمی باشند.
توجه داشتن به شرایط محیطی چسب بعد از استفاده از آن نیز ، از موارد مهمی می باشد که باید آن را مد نظر قرار دهید. که شامل :
-
میزان دمای محیط چسب بعد از خشک شدن آن
مقدار رطوبت موجود در محیط در تماس با خشک شدن چسب میباشد. این عوامل در بالا یا پایین آوردن مقاومت چسب نقش بسزایی را ایفا میکنند.
-
خرید انواع چسب های ساختمانی:
چسب های ساختمانی از پرکاربرد ترین مصالح ساختمانی به شمار میروند. به همین دلیل امروزه در بازار، فروش این محصولات بیشتر به چشم میخورد. در هنگام خرید این محصول در ابتدا باید چند مسئله را مد نظر قرار دهید از جمله این مسائل :
تاریخ انقضای درج شده بر روی چسب ، دارا بودن برند معتبر، کیفیت چسب و کاربرد آن است. در جهت تهیه و خرید این محصول و همچنین اطلاع از لیست قیمت چسب های ساختمانی ۱۴۰۱ با مشاورین سایت نانو بتن آیریک در تماس باشید.