پودر سخت کننده رنگی بتن|خرید و قیمت ضد سایش بتن

پودر سخت کننده رنگی بتن

پودر سخت کننده رنگی بتن چیست؟

پودر-سخت_کننده-رنگی-بتن-چیست؟

پودر سخت کننده رنگی بتن، ماده ای ترکیب شده از چندین مواد اولیه معدنی، سیمان و پلیمرها است. پودرهای سخت کننده یا سایشی یک نام کلی برای مدل های مختلف بتن های کف هستند.

تمام این مدل پودرهای سخت کننده رنگی می‌توانند به مقاومت کفپوش ها کمک کنند. آشنایی با پودر سخت کننده رنگی بتن می‌تواند به ساختمان سازان و مهندسان کمک زیادی در آماده سازی بتن های مقاوم کف نماید. کف سازی صنعتی و خانگی را با پودر سخت کننده رنگی به راحتی انجام دهید.

اگر اطلاعات زیادی راجع به این پودرهای سایشی رنگی بتن ندارید، می‌توانید از این مقاله کمک بگیرید.

همچنین جهت خرید انواع چسب های ساختمانی و کسب اطلاعات بیشتر در مورد اجرای کفپوش بتن مکانیزه و خدمات کفسابی بتن پولیش با ما در ارتباط باشید.

پودر سخت کننده رنگی بتن یا به عبارتی دیگر پودر ضد سایش بتنی، از موادی تشکیل می‌شود که مقاومت و ضربه گیری را بالا می‌برد و ظاهری صیقلی و یکدست با مقاومت مکانیکی بسیار بالا ایجاد می‌کند. این پودر بیشتر در مکان هایی مانند خیابان ها و جاده های اصلی شهر استفاده می‌شود.

 این پودر که خاصیت ضد سایشی دارد برای مکان هایی که دارای ترافیک سنگین هستند و همچنین مکان های صنعتی هم، دارای کاربرد است.

مواد اصلی استفاده شده در این سخت کننده، سیمان و سنگدانه های طبیعی یا به عنوانی دیگر بتن است و با استفاده از ژل میکروسیلیس تولید می شود. پودر سخت کننده رنگی بتن مکان های مورد استفاده را از هرگونه آسیب فیزیکی و شیمیایی دور می کند و سطح آنها را مقاوم می سازد.

پودر سخت کننده کف بتنی

پودر سخت کننده کف بتنی

پودر سخت کننده رنگی بتن می تواند به افزایش مقاومت کفپوش ها و بتن ها کار گذاشته شده در محیط های صنعتی کمک کند. این پودرها که منشا سیمانی دارند، می توانند تاثیرات به جای مانده آهک روی بتن را کاهش دهند. بتن ها در کف بسیاری از محیط ها نصب می شوند. عبور و مرور از روی بتن ها بسیار زیاد است.

آسیب های ناشی از ضربه، مواد شیمیایی و سایش بیش از حد لاستیک ماشین یا وزن افراد می تواند بتن ها را نابود کند. پودر سخت کننده رنگی بتن همانطور که از نام آن مشخص است، می تواند به بالا رفتن میزان مقاومت کف بتن ها کمک کند.

اگر می خواهید بتن های مقاوم برای زیر ساز کفپوش های اپوکسی استفاده کنید، خرید پودر سخت کننده کف بتنی را به شما پیشنهاد می کنیم. دیگر لازم نیست به دنبال راهکارها و روش های مختلف برای افزایش عمر بتن کف باشید.

پودرهای سایشی کف بتن می توانند خاصیت خود ترمیمی را به بتن اضافه کنند. این خاصیت باعث می شود در صورت ترک دیدن یا آسیب جزئی به بتن، بتوان آن را به راحتی ترمیم کرد.

استفاده از این پودر برای مهندسان و افرادی که با حرفه بتن ریزی سروکار دارند بسیار آشنا و کاربردی است. زیرا مقاومت کار آنها را بالا می برد که این مورد می تواند ظاهری حرفه ای به آن کار بدهد.

بهترین زمان استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن، بعد از بتن ریزی و در حالت نیمه خشک بتن است. البته مکان مورد استفاده نیز برای استفاده از این پودر بسیار حائز اهمیت است.

به همین دلیل توصیه می شود با افرادی که در این زمینه حرفه ای هستند مشورت کنید. زیرا پاشیدن این پودر در زمان مناسب می توان بهترین مقاومت را به شما بدهد. این نکته را در نظر داشته باشید، که برای صیقلی و همچنین یکدست کردن سطح بتن باید از ماله برقی استفاده کنید.

انواع سخت کننده پودری بتن

انواع سخت کننده پودری بتن

زودگیر بتن پودری در چند مدل تولید شده است؟ از کدام مدل سخت کننده پودری برای بتن ها استفاده کنیم؟ شاید این سوالات در ذهن شما هم ایجاد شده باشد که بالاخره سخت کننده های بتن در چند نوع وجود دارند و از کدام بهتر است استفاده کرد؟

در این بخش قصد داریم به بررسی انواع مدل های سخت کننده پودری اشاره کنیم. کسب اطلاعات راجع به سخت کننده های پودری می تواند به داشتن بتن های با دوام کمک کند. اگر شما هم نگران افزایش عمر و کارایی بتن کف هستید، بهتر است تفاوت بین سخت کننده های پودری را بشناسید.

سخت کننده های پودری از نظر شیوه استفاده به دو نوع تقسیم بندی می شوند. یعنی به دو حالت مختلف می توان از آن ها استفاده کرد. در کف سازی بتنی محیط های صنعتی می توانید زودگیر بتنی را به دو شکل بکار برد. در یکی از این شیوه ها هنگام ساخت ملات سیمانی، این سخت کننده ها به داخل آن افزوده می شوند.

در شیوه دوم، پودر سخت کننده رنگی بر روی بتن پاشیده می شود. انتخاب بهترین شیوه استفاده از زودگیر بتنی، به شرایط و نوع بتن ها بستگی خواهد داشت.

زودگیر بتن پودری در رنگ های متنوع از جمله: زرد، ذغالی، آبی، قرمز و طوسی در شرکت نانو بتن آیریک تولید می گردد.

قیمت پودر سخت کننده رنگی بتن

قیمت پودر سخت کننده رنگی بتن

قیمت زودگیر بتن چند است؟ پودر سخت کننده رنگی بتن به چه صورت عرضه می شود؟ چه عواملی بر قیمت زودگیر رنگی بتن اثر می گذارد؟

قیمت پودر زودگیر بتن به عوامل مختلفی وابسته است. میزان حجم پودر، کیفیت آن، نوع بسته بندی و شرکت سازنده می توانند بر قیمت نهایی پودر سخت کننده رنگی بتن اثرگذار باشند. ارزان ترین پودر سخت کننده رنگی بتن را در سایت نانو بتن آیریک می توانید مشاهده نمایید.

قیمت پودر سخت کننده رنگی بتنی هم مثل دیگر اجناس موجود در بازار، دارای تفاوت بسیاری است و همچنین عوامل مختلفی در تنظیم قیمت این پودر تاثیر گزار است.

 اما امروزه با غیر حضوری شدن بیشتر فروشگاه ها شما می توانید با پیدا کردن سایت های معتبر که در زمینه فروش پودر سخت کننده رنگی بتن فعالیت می کنند خرید خود را انجام دهید.

این کار در بسیاری از هزینه های شما صرفه جویی می کند و یک پودر مرغوب با عمر بالا و مقاومت فوق العاده را به شما عرضه می کند. یکی از موضوعاتی که در تغییر قیمت پودرهای بتنی قابل توجه است نوع رنگ پودر است.

 زیرا بسیاری از رنگ ها متقاضیان بیشتری دارند و در مکان های مختلفی نیز از آنها استفاده می شود. همچنین پودر های سخت کننده بتنی در کار مقاوم سازی سودمند هستند و به زیباسازی آن مکان نیز کمک می کنند.

خرید پودر سخت کننده بتن

خرید پودر سخت کننده بتن

جهت خرید انواع پودر زودگیر بتن، می توانید از طریق سایت شرکت نانو بتن آیریک اقدام نمایید. شرکت نانو بتن آیریک با سابقه ای طولانی در زمینه تولید انواع محصولات صنعتی از جمله بتن و پودرهای سخت کننده آن، می تواند محصولات با کیفیت را در اختیار شما قرار دهد.

برای خرید پودر سخت کننده بتن باید به میزان کیفیت آن توجه کنید. البته شایان ذکر است که حتمان جوانب احتیاط را در هنگام حمل و استفاده از این مدل پودرها باید رعایت کرد. اگرچه این مدل از پودرهای صنعتی آتش زا نیستند و برای انسان ضرری ندارند؛ اما، رعایت کردن جوانب احتیاط بهتر است. چون ممکن است در برخورد با چشم و ورود به بدن، مشکلاتی را به وجود آورند.

جهت دریافت اطلاعات لازم راجع به انواع مدل های پودر زودگیر بتن، قیمت پودر سخت کننده و حجم پودرها در بسته بندی، می توانید با شماره تلفن های شرکت نانو بتن آیریک تماس حاصل نمایید.

موارد کاربرد پودر سخت کننده بتن

موارد کاربرد پودر سخت کننده بتن

پودر سایشی بتن چه کاربردهایی دارد؟ از پودر سخت کننده در چه محیط هایی استفاده می شود؟

به طور کلی، پودر سخت کننده رنگی بتن را برای محافظت از سطح بتن سطوح مختلف بکار می برندو پودر سخت کننده رنگی بتن به منظور رنگ آمیزی بتن و بهبود ضعف های آن استفاده می شود. این محصول مقاومت بتن در شرایط مختلف را افزایش می دهد. سطوح بتن های بکار رفته در کف پارکینگ ها، مسیرها و جاده های با ترافیک متوسط، کارخانه های تولیدی ( به جز کارخانجات تولیدی محصولات لبنیاتی) را می توان به کمک پودرهای سخت کننده مقاوم نمود.

آیا می دانید الیاف پلیمری چیست و چه کاربردی دارد؟ برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا مقاله الیاف پلیمری را مطالعه نمایید.

در نگاه کلی پودر سخت کننده رنگی بتن به منظور سخت شدن و رنگ آمیزی بتنی که در ساخت یک سطح مسطح و یا ستون ها استفاده شده است، کاربرد دارد. با اینکه بتن ماده ای سخت است ولی به تنهایی برای محیط های خاص کافی نمی باشد. برای افزایش طول عمر بتن در شرایط مختلف از پودر سخت کننده رنگی بتن استفاده می شود.

پودر سخت کننده رنگی بتن با آب بندی و یکنواخت کردن سطوح بتنی آنها را در مقابل آسیب ها محافظت می نماید. از جمله این آسیب ها شرایط جوی مختلف، مواد شیمیایی و آلاینده ها هستند که توسط این محصول محافظت و تقویت می شوند. این محصول به عنوان یک درزگیر دائمی برای بتن ها مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین به منظور جلوگیری از پیچ خوردگی و ایجاد امواج بر روی بتن تازه ریخته شده از آن استفاده می شود.

پودر سخت کننده رنگی بتن علاوه بر عمل مقاوم سازی بتن در مقابل سایش و خرابی، برای ایجاد رنگ و تزئین آن نیز بکار می رود. این ماده به وسیله بهبود بخشیدن سریع به بتن و استقامت آن، باعث ایجاد سطوح بتنی مقاوم و مورد دلخواه می شود. این محصول چسبندگی بسیار خوبی بر روی بتن زیرین را دارا می باشد. ادغام مناسبی با آن را ایجاد می کند که این کار به سادگی صورت می پذیرد. شستشوی سطوح را آسان می نماید.

در اماکن مختلفی استفاده از این پودر رایج شده است که به بعضی از آنها در ادامه اشاره خواهیم کرد:

  • محل فرود و برخاستن هلیکوپتر
  • سکوهای بارگیری خودرو
  • سکوهای سوختگیری خودروها
  • انواع سردخانه های صنعتی، تعمیرگاه و کارواش
  • محل استقرار ماشین ها و پارکینگ ها
  • انبار فرودگاه ها
  • آشیانه هواپیما
  • کف سازی کارخانه های صنعتی و همچنین محوطه آنها
  • عرشه پل ها
  • خازن آب بندی، تونل ها و کانالهای انتقال آب

استفاده از این پودر در مکان هایی که در مجاورت آب و هوا هستند و سطح آنها با آب سروکار دارد، بیشتر توصیه می شود. زیرا آسیب شیمیایی در این مکان ها بسیار بیشتر از دیگر مکان ها است و مقاوم کردن این سطوح فواید بیشتری دارد.

از دیگر کاربردهای پودر سخت کننده رنگی بتن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حذف گرد و غبار از سطوح بتنی

حذف گرد و غبار از سطوح بتنی

پودرهای سایشی می توانند گرد و غبار را از سطوح بتن ها حذف کنند. با پاشیدن این مدل از پودر ها روی سطوح بتن ها می توان از حضور گرد و غبار جلوگیری کرد.

  • مقاوم کردن سطوح مختلف در برابر سایش و رطوبت

مقاوم کردن سطوح مختلف در برابر سایش و رطوبت

سطوح بتنی معمولا قیمت بالایی دارند. بنابراین باید مانع از سایش و آسیب به آن ها شد. پودر سخت کننده بتن که در رنگ های مختلف تولید شده است، می تواند از سایش بیش از حد سطوح بتنی گردد.

به کمک پودر سخت کننده با لغزش روی سطوح بتنی خداحافظی کنید. یعنی حتی در مناطق مرطوب هم می توان با استفاده از پودرهای زودگیر بتنی، مانع لغزش ماشین و افراد شد.

  • پودر بتن مجسمه سازی

پودر بتن مجسمه سازی

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید پودر سخت کننده بتن حتی در مجسمه سازی هم بکار برده می شود. در واقع پودر زودگیر بتن، به آماده سازی سریع تر مجسمه ها کمک می کند.

 دیگر مزایا و موارد استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن

 دیگر مزایا و موارد استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن

در این جا قصد داریم مواردی را بیان کنیم تا به معرفی کامل استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن و مزایای آن بپردازیم:

  • پودر سخت کننده رنگی بتن سطوحی سخت و مقاوم با رنگ دلخواه را ایجاد می کند.
  • پس از استفاده از این محصول، پاکسازی سطوح بتنی به راحتی انجام می شود.
  • با استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن، سطوح بتنی در مقابل نفوذ روغن و مواد دیگر مقاوم می شود.
  • بهبود زیادی در افزایش استحکام و ایجاد مقاومت بالا در برابر سایش در سطوح بتنی ایجاد می شود.
  • دوام سطوح بتنی در شرایط جوی مختلف، یخ زدگی و غیره به شدت بالا می رود.
  • رنگ یکنواخت تر و جذاب تری در سطوح بتنی ایجاد می کند.

باید بدانید که پودر سخت کننده رنگی بتن، معایب موجود در بتن را برطرف می نماید. از جمله معایبی که در بتن وجود دارد استحکام و مقاومت ناکافی است. همچنین عدم مقاومت لازم در مقابل سایش، دوام کم در برابر ضربه ها، تخلخل موجود در آن و نفوذ مواد مختلف در آن، عدم مقاومت کافی در مقابل مواد شیمیایی نیز وجود دارد. برای اصلاح آنها از پودر سخت کننده استفاده می شود.

نه تنها از پودر سخت کننده رنگی بتن برای ارتقاء کیفی سطوح بتنی استفاده می شود، بلکه به منظور رنگ آمیزی و زیبا سازی آنها نیز کاربرد دارد. با پخش کردن این محصول بر روی بتن تازه سطحی زیبا و یکدست را خواهید داشت. پودر سخت کننده ضد UV است و تنوع رنگ بالایی دارد. ضد گرد و غبار و محافظ خوبی است در برابر مواد مختلفی که ممکن است در محیط وجود داشته باشد. از پودر سخت کننده در صنایع مختلف، ساختمان های اداری و شخصی و بناهای شهری و غیره استفاده می شود.

دستورالعمل های استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن

دستورالعمل های استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن

  • در زمان استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن، سطوح و مناطق اطراف آن می بایست از آلودگی ناشی از رنگ محافظت گردد.
  • هرگز در بتن هایی که قرار است به وسیله پودر سخت کننده رنگی بتن رنگ آمیزی گردد، از کلرید کلسیم استفاده نکنید.
  • بتن های ریخته شده زیرین حتما می بایست با اصول و روش های درست ریخته شده باشد.
  • با دقت پودر سخت کننده رنگی بتن را به طور یکنواخت بر روی سطوح بتنی مورد نظر پخش کنید.
  • هنگامی که می‌خواهید بیش از سه و نیم کیلوگرم بر متر مربع از این محصول را مورد استفاده قرار دهید و همچنین در مسیر باد نیز قرار دارد، احتیاط کنید. در این موارد افرادی که این کار را انجام می دهند بایستی حتما از ماسک استفاده نمایند.
  • دقت نمایید که ماله کشی بیش از حد ممکن است باعث ایجاد رنگ تیره تر گردد.
  • برای ایجاد پوششی یکنواخت و رنگ آمیزی درست سطوح بتنی می‌بایست این کار در دو مرحله صورت بگیرد.
  • در مرحله اول باید ۷۵ درصد از پودر سخت کننده رنگی بتن مورد استفاده قرار گیرد. باید به طور یکنواخت در همه جا پخش شود و در مرحله دوم ۲۵ درصد باقی مانده آن در جهت مخالف مرحله اول صورت گیرد.
  • استفاده از این محصول در شرایط عادی و برای رنگ های تیره ۳ کیلوگرم در هر متر مربع نیاز می‌باشد. همچنین مقدار بیشتری در حدود ۳.۵ کیلوگرم در هر متر مربع برای رنگ روشن مورد نیاز می‌باشد.

روش مصرف پودر سخت کننده رنگی بتن

روش مصرف پودر سخت کننده رنگی بتن

برای ایجاد نتیجه بهتر می بایستی بعد از اتمام بتن ریزی، زمانی که سطح بتن نیمه خشک است، یعنی نه خشک است نه کاملا مرطوب از پودر سخت کننده استفاده گردد. بتن باید طوری باشد که اگر بر روی آن فردی قدم گذاشت فرو نرود. فقط رد پا روی آن دیده شود. باید توجه داشت که قطعات بتنی نباید غرقاب شوند.

با توجه به شرایط سطحی مورد نظر پودر سخت کننده بر روی آن ریخته شود. ممکن است پس از جذب رنگ پودر تغییر پیدا کند. به همین دلیل فورا با ماله دستی و یا برقی باید جلا داده شود. زمان و اجرای این کار بسیار مهم می‌باشد که بلافاصله صورت گیرد. پس از پایان ماله کشی، آب پاشی باید انجام شود.

پودر سخت کننده بتن با بهترین کیفیت

پودر سخت کننده بتن با بهترین کیفیت

علاوه بر کیفیت پودر سخت کننده رنگی بتن، بتن ریزی و ترکیب مواد آن نیز در نتیجه ی نهایی کار تاثیرگذار می‌باشند. برای اینکه این کار به درستی و با کیفیت خوبی انجام پذیرد می‌بایست مراحل انجام کار از جمله تهیه و بتن ریزی توسط افراد متخصص و کاردان صورت گیرد.

به منظور تهیه بتن با استاندارد و ایجاد نتیجه ای مطلوب حداقل مقدار سیمان ۳۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب می‌باشد. نسبت آب به سیمان ۰.۴ و حداکثر آن ۰.۵۵ می‌باشد. حداکثر هوای بتن ۳ درصد است‌. حداقل ضخامت بتن ۷۵ میلیمتر می‌باشد. باید این نکته را مد نظر قرار دهید که حداقل مقاومت فشاری بتن در سطوح پر رفت و آمد ۳۰ نیوتن بر میلیمتر مربع می‌باشد. مقدار حدودی توصیه شده استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن ۳ تا ۷ کیلوگرم در هر متر مربع می‌باشد.

مجموعه ما به منظور پاسخگویی به نیاز شما مشتریان گرامی در ایجاد سطوح بتنی با استقامت بالا، پودر سخت کننده رنگی بتن در رنگ های استاندارد و جذاب را با قیمتی مناسب و کیفیتی عالی در اختیار شما قرار می‌دهد. شما می‌توانید برای سفارش این محصول و خرید آن با ما در تماس باشید.

بهترین پودر سخت کننده رنگی بتن کف

بهترین پودر سخت کننده رنگی بتن کف

بهترین پودر سخت کننده رنگی بتن کف ممکن است بستگی به نیازها و شرایط خاص شما داشته باشد. اما در ادامه، چندین نوع پودر سخت کننده رنگی بتن کف را برای شما معرفی می‌کنیم:

  • پودر سیلیکا فیوم: این پودر معمولاً با سیلیس میکرونیزه شده تهیه می‌شود و باعث افزایش سختی و مقاومت بتن می‌شود. همچنین، بهبود دهنده ارتجاعی بتن می‌باشد و می‌تواند رنگ بتن را نیز تقویت کند.
  • پودر کوارتز: پودر کوارتز نیز می‌تواند به عنوان یک پودر سخت کننده و افزاینده قدرت بتن عمل کند. آن را می‌توان در مقادیر متفاوت به بتن اضافه کرد تا مقاومت و سختی آن را افزایش دهد.
  • پودر آهک: پودر آهک نیز می‌تواند به عنوان یک پودر سخت کننده رنگی بتن کف مورد استفاده قرار گیرد. آهک می‌تواند بهبود دهنده ارتجاعی بتن باشد و از جمله افزودنی‌هایی است که می‌تواند رنگ بتن را تغییر دهد و به آن استحکام بیشتری ببخشد.

در هر صورت، قبل از استفاده از هر نوع پودر سخت کننده رنگی بتن کف، بهتر است با متخصصان و کارشناسان محلی یا تولیدکنندگان محصولات مربوطه مشورت کنید تا بهترین نوع پودر سازگار با نیازها و شرایط خاص شما را انتخاب کنید. با نانو بتن آیریک همراه باشید.

کفسازی صنعتی با پودر سخت کننده رنگی بتن

کفسازی صنعتی با پودر سخت کننده رنگی بتن

کفسازی صنعتی با پودر سخت کننده رنگی بتن یک روش متداول برای ایجاد سطح کف مقاوم و زیبا در محیط های صنعتی است. برای انجام کفسازی صنعتی با پودر سخت کننده رنگی بتن، مراحل زیر را می‌توان دنبال کرد:

  1. آماده سازی سطح: قبل از هر کاری، سطح بتن باید به طور کامل آماده شود. این شامل پاکسازی سطح بتن از گرد و غبار، روغن، لکه‌ها و هر گونه آلودگی دیگر است. همچنین، لازم است ترمیم خرابی‌ها و ترک‌ها در سطح انجام شود.
  2. اعمال پودر سخت کننده رنگی بتن: پودر سخت کننده رنگی بتن را با توجه به دستورالعمل تولیدکننده، به بتن اضافه کنید. این پودر ممکن است شامل مواد معدنی مانند سیلیس، کوارتز، آهک و یا رنگ های مصنوعی باشد. مقدار دقیق و نسبتی اضافه کردن پودر باید بر اساس نیازهای پروژه و دستورالعمل تولیدکننده تعیین شود.
  3. مخلوط کردن و تراکم دهی: بعد از اضافه کردن پودر سخت کننده رنگی بتن، بتن را به صورت مناسب مخلوط کنید تا تمامی‌مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس، بتن را روی سطح مورد نظر ریخته و با استفاده از ابزارهای تراکم دهی مانند ویبراتورها یا ماشین های تراکم دهی، سطح را تراکم دهید.
  4. پایان دهی و آبکاری: بعد از تراکم دهی، مراحل پایانی شامل آبکاری و صیقل دهی سطح را انجام دهید. این مراحل به ایجاد یک بافت مقاوم کمک می‌کند.

پودر سخت کننده رنگی بتن آیریک

به طور کلی باید بیان کنیم که از پودر سخت کننده رنگی بتن بیشتر در کفسازی صنعتی استفاده می‌شود. این پودرها بر روی بتن تازه به صورت خشک پاشیده می‌شوند و سپس با استفاده از دستگاه ماله پروانه ای، به صورت مکانیزه به آن پرداخته می‌شود. علت انجام این کار در آن است که کف بتنی بتواند صاف و صیقلی و یکپارچه شود. می‌توان این نوع پودرها را در تنوع رنگی بالا همچون قرمز اخرایی، ذغالی، آبی، سبز و زرد از بازار تهیه کرده و مورد استفاده قرار داد.

نحوه نگهداری از پودر سخت کننده رنگی بتن 

نحوه نگهداری از پودر سخت کننده رنگی بتن 

این نوع پودرها را باید با دقت در محیط مناسبی نگهداری کرد. بهترین محل برای نگهداری پودر سخت کننده، مکان سرپوشیده و دور از تابش مستقیم نور خورشید است. همچنین این پودر باید از محیط مرطوب و محلی که بارندگی در آن زیاد است، دور نگه داشته شود. می‌توان پودرهای سخت کننده را بر روی پالت های چوبی نگهداری کرد که بر روی محصول هیچ فشاری هم، وارد نشود.

در حالت کلی عمر پودر سخت کننده رنگی بتن در شرایط خاص، یعنی اگر در یک کیسه مخصوص آن را نگهداری کنیم، 12 ماه خواهد بود. این پودرها را در بسته بندی های مختلفی می‌توان از بازار تهیه کرد که بیشتر بسته های پودر سخت کننده، کیسه های 25 کیلویی هستند و به همین شکل هم وارد بازار شده و به دست مشتری می‌رسند.

به خاطر داشته باشید که پودر سخت کننده بتن، از مواد سیمانی برخوردار است. از این رو در زمان استفاده، می‌تواند منجر به سوزش اعضای بدن شود. پس در زمان استفاده از پودرهای سخت کننده، از تماس آن با چشم و تماس طولانی با پوست جلوگیری کنید. در صورت آلوده شدن پوست به پودر سخت کننده هم، بهتر است سریع از آب و صابون برای شستشو استفاده نمایید. حتما مراقب باشید که این پودر را دور از دسترس کودکان خود نگهداری کنید.

روش ساخت پودر سخت کننده بتن

روش ساخت پودر سخت کننده بتن

این نمونه از پودرهای سخت کننده، با استفاده از یک میکسر پودری و مصالح مناسب و مطلوب ساخته می‌شوند. برای ساخت آنها از مصالح ویژه ای استفاده می‌شود که مهمترین آنها را باید چنین بیان کنیم.

حجم میکروسیلیس

پودر میکروسیلیس ماده پوزولانی در تولید بتن است که بیش از 70 درصد خاصیت ساخت این پودر را شامل می‌شود. استفاده از این پودر در روند ساخت پودر سخت کننده رنگی بتن، بیشتر به دلیل افزایش میزان آب بندی سطح بتن، مقاومت فشاری، افزایش دوام، مقاومت سایشی و… است. میزان پودر میکروسیلیسی که در سخت کننده بتن استفاده می‌شود، بین 5 تا 15% متغیر است.

ماسه سیلیسی 

این ماده در ساخت پودر سخت کننده رنگی بتن به تنهایی نقش رنگدانه را ایفا می‌نماید. به این صورت که 50% از حجم پودر سخت کننده را ماسه سیلیسی تشکیل می‌دهد. از این رو مقاومت و سختی سطح بتن، افزایش می‌یابد. البته باید این نکته را هم در نظر داشت که مسئله دانه بندی مناسب ماسه سیلیسی در روند تولید پودرهای سخت کننده، اهمیت زیادی دارد و لازم است تولیدکنندگان به آن توجه ویژه ای داشته باشند.

روش‌ های افزودن پودر سخت کننده رنگی بتن مصالح

روش‌ های افزودن پودر سخت کننده رنگی بتن مصالح

وقتی به بهبود مقاومت و ویژگی‌ های فیزیکی بتن مصالح اهمیت می‌‌دهید، افزودن پودر سخت کننده رنگی بتن یکی از روش‌ های موثر است. پودر سخت‌ کننده می‌‌تواند به پایداری و مقاومت بتن در برابر فشار، سایش، و حتی تغییرات جوی کمک کند. در ادامه، به تعدادی از روش‌ های معمول برای افزودن پودر سخت‌ کننده به بتن مصالح اشاره خواهیم کرد:

  • اضافه کردن به صورت مستقیم به ماده بتنی

یکی از روش‌ های متداول برای استفاده از پودر سخت کننده رنگی بتن استفاده آن به صورت مستقیم به ماده بتنی است. این روش از آن جایی که پودر سخت‌ کننده معمولا به صورت خشک  استفاده می‌‌شود، استفاده با دقت از این روش می‌‌تواند موجب بهبود ویژگی‌ های بتن شود.

  •  اضافه کردن به فاز آمیخته سازی

اضافه کردن پودر سخت‌ کننده به فاز آمیخته سازی بتن، یکی دیگر از روش‌ های استفاده از این افزودنی است. با توجه به نوع پودر سخت‌ کننده، می‌‌توان آن را به یکی از فازهای ساخت بتن اضافه کرد تا موجب بهبود خواص فیزیکی بتن شود.

  • انطباق نسبت‌های صحیح

در هنگام اضافه کردن پودر سخت کننده رنگی بتن، بسیار مهم است که نسبت‌ های آن را به صورت  مناسب رعایت کنید. استفاده از مقدار مناسب پودر سخت‌ کننده به ازای هر واحد بتن، می‌‌تواند به جلوگیری از مشکلات احتمالی مربوط به افزایش یا کاهش ناگهانی خواص بتن کمک کند.

  •  توزیع یکنواخت پودر

حین اضافه کردن پودر سخت‌ کننده، بسیار مهم است که توجه کافی به توزیع یکنواخت آن داشته باشید. تضمین یک توزیع یکنواخت از پودر در سراسر بتن، به بهبود یکنواختی و مقاومت بتن کمک می‌‌کند.

  •  استفاده از میکسر مناسب

برای داشتن یک مخلوط بتنی یکنواخت که حاوی پودر سخت‌ کننده است، حتما از یک میکسر مناسب و با کیفیت استفاده کنید. این کار موجب مخلوط کامل و بهینه شدن پودر با بتن می‌شود.

راهنمای استفاده از پودر سخت کننده در بتن رنگی

راهنمای استفاده از پودر سخت کننده در بتن رنگی

وقتی به فکر ساخت یک سطح بتنی رنگی و با ظاهری شیک و ماندگار می‌‌افتید، احتمالا دوست دارید از پودر سخت‌ کننده باکیفیت و مرغوب در بتن استفاده کنید. پودر سخت کننده رنگی بتن یک افزودنی موثر برای بهبود مقاومت و پایداری بتن است که امکان ایجاد یک سطح محکم، مقاوم و دوام بیشتر را فراهم می‌‌کند. در ادامه به چند نکته کلیدی برای استفاده بهینه از پودر سخت‌ کننده در بتن رنگی اشاره خواهیم کرد:

  •  انتخاب پودر سخت‌ کننده مناسب

برای بهبود ویژگی‌ های مکانیکی و ظاهری بتن رنگی، انتخاب پودر سخت‌ کننده مناسب امری حیاتی است. برخی پودرهای سخت‌ کننده مخصوص  بتن های رنگی هستند که بهبود رنگ، پایداری آن، و همچنین مقاومت در برابر فشار و سایش را فراهم می‌‌کنند.

  • محاسبه و مخارج

قبل از شروع به کار، بهتر است مقدار پودر سخت‌ کننده لازم برای حجم معینی از بتن رنگی را محاسبه کنید. همچنین، هزینه‌ های استفاده از پودر سخت‌ کننده را در نظر بگیرید تا به طور صحیح برآورد کنید.

  •  مخلوط کردن به خوبی

برای داشتن یک سطح بتنی یکنواخت و با کیفیت، حتماً مطمئن شوید که پودر سخت‌ کننده به خوبی و به صورت یکنواخت به بتن اضافه شود. این کار باعث می‌‌شود پایداری و یکنواختی سطح بالا باشد.

  •  رعایت نسبت‌ ها و دستورالعمل‌ های تهیه

همواره به دستورالعمل‌ های تهیه بتن رنگی که شامل استفاده از پودر سخت‌ کننده است، توجه کنید. رعایت نسبت‌ های مناسب و دستورالعمل‌ های تهیه، باعث می‌‌شود از بهترین نتیجه ممکن برخوردار شوید.

  •  زمان مناسب برای استفاده

هنگام اعمال پودر سخت کننده رنگی بتن، به زمان مناسب برای اضافه کردن آن توجه کنید. اغلب بهتر است پودر را همزمان با سایر مواد مخلوط کنید تا ترکیب بهینه و یکنواختی فراهم شود.

با این وجود ، می‌‌توانید از پودر سخت‌ کننده بهترین نتیجه را در بتن رنگی خود بگیرید و یک سطح مقاوم و زیبا ایجاد کنید.

پاسخ دهیدآدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده است * نام شما